3 november: grande opening

 

Op zaterdag 3 november ben je van harte welkom op onze Grande Opening. We pakken groots uit met onder andere Blackbelt en Warrior Krav examens, een introductie in ons nieuwe programma genaamd Family Class, een demo van ‘Team ACE’, speciale kortingen, goodie bags en nog veel meer!

 

Het dagprogramma vind je op de posters in de school. We hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op 3 november in de nieuwe school.


Zaterdag 10 november: examens

Zaterdag 10 november is het weer zover: de examens voor de gekleurde banden!

Een primeur: Dit zullen de eerste gekleurde band examens zijn in de nieuwe school!

 

De Tigers, Kids en Volwassenen hebben hiervoor 3 zwarte en 1 rode streep nodig. Deze vind je op je aanwezigheidskaart. Kom je net één les te kort? Dan kan je deze weken nog een les inhalen. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid en de kans heel groot is dat jij je nieuwe band verdient.

Zorg dat je in het bezit bent van een examen kaart! Deze zijn verkrijgbaar bij de balie en kosten 25 euro per stuk.

 

Het examenschema is als volgt:

 

 9.00 - 10.30 uur : Tigers

10.30 - 12.30 uur : Kids Gevorderden

12.30 - 14.30 uur : Kids Beginners Groep 1  (alle kids met voornaam A t/m K)

14.30 - 16.30 uur : Kids Beginners groep 2  (alle kids met voornaam L t/m Z)

19.00 - 22.00 uur: Volwassenen

 

* De Kids Beginners zijn opgedeeld in 2 groepen, omdat het aantal studenten te groot is.

Mocht je binnen één gezin kids hebben die in verschillende groepen zijn ingedeeld, kun je bij de balie regelen dat zij tegelijkertijd examen kunnen doen. Er wordt op dat moment gekeken en bepaald door de medewerker van                                                                                              M.O. Martial Arts in welke groep er ruimte is om de kids te plaatsen.

 


data ata european camp 2019

Vorig jaar heeft team Rotterdam het fantastisch gedaan tijdens het ATA European Camp in Barcelona!

 

De data van het ATA European Camp 2019 zijn vrijgegeven: van 16 t/m 18 april mogen we weer trainen, testen en competitie voeren in Lissabon, Portugal.

 

 

Aan de officiële website voor het ATA European Camp 2019 wordt nog hard gewerkt door de Portugezen. Zodra deze online komt, ben jij de eerste die het weet, zodat je je direct kunt inschrijven!


AANPASSINGEN WEEK 1: START VAN SEIZOEN 2018/2019!

Vanaf maandag 27 augustus is de zomervakantie officieel voorbij. We hopen dat iedereen heeft genoten van zijn/haar vakantiebestemming en/of het mooie weer in Nederland.

 

Het team van M.O. Martial Arts heeft de hele zomer hard geklust in het nieuwe pand. We zijn nog niet helemaal gereed voor opening en blijven daarom nog een paar weken op onze oude, vertrouwde plek aan de Vijverhofstraat 82. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de planning voor de verhuizing! Dit duurt niet lang meer!

 

Deze aankomende eerste week wordt het gehele team weer op scherp gezet door een instructieweekend in Valencia. Op deze manier verzekeren wij onszelf ervan, jullie het komende seizoen up-to-date te kunnen instrueren, enthousiasmeren en informeren!

Omdat we in de eerste week dus een aantal dagen op reis zijn, geldt het BLAUWE rooster voor week 1.

Vanaf 4 september zijn we geopend volgens het nieuwe reguliere GELE rooster voor de rest van het seizoen.

 

Let op:  We hebben dit seizoen nieuwe programma namen.

Master Club = Action
Competition = Combat
XMA = Performance

 

Bekijk het rooster voor de 1e trainingsweek en het reguliere trainingsrooster voor het hele seizoen hierboven of onder het kopje Lessen > Rooster.


Zomerrooster bij M.O. Martial Arts

Beste ouders en studenten, vanaf aanstaande maandag 2 juli gaat het zomerrooster van start bij M.O. Martial Arts. Kijk goed op dit rooster wanneer jouw favoriete lessen zijn, tijden en/of dagen kunnen veranderd zijn.

 

Dit is het definitieve rooster. Het rooster dat afgelopen week in de school bij de balie verkrijgbaar was, is niet helemaal up-to-date. Bekijk dit rooster dus nogmaals!

 

Van 30 juli t/m 11 augustus is M.O. Martial Arts gesloten en wordt er tijdens de sluiting keihard gewerkt aan het verbouwen van de nieuwe locatie aan de Vijverhofstraat 92-96.

 

 

Voor vragen en/of meer info kun je terecht bij de balie in de school of stuur een appje naar 06-14943697


23 juni: examens in sporthal Snelleman

Op zaterdag 23 juni organiseren we de grootste examendag in de geschiedenis van M.O. Martial Arts. Alle studenten zullen examen kunnen doen op deze dag en dat past natuurlijk niet in onze school aan de Vijverhofstraat. Daarom wijken we voor deze gelegenheid uit naar Sporthal Snelleman aan de Woelwijkstraat in Rotterdam Noord. Er zullen een aantal internationale gasten komen kijken en we maken er met zijn allen een hele speciale dag van. Zorg dus dat je je agenda vrij houdt. We beginnen om 10.00 uur en de laatste examens zijn klaar rond 16.30. 


meivakantie bij m.o. martial arts

 

De Meivakantie staat voor de deur! 

 

M.O. Martial Arts draait tijdens de vakantie van maandag 30 april tot en met zaterdag 12 mei een aangepast rooster.

 

op Bevrijdingsdag, donderdag 5 mei, zijn we gesloten.

 

Ook de vrijdag ervoor, 27 april, is M.O. Martial Arts gesloten in verband met Koningsdag.

 

Veel plezier in de meivakantie!

We hopen jullie te zien in de dohjang!

 

 

 


Nederlands Kampioenschap Songahm Taekwondo

Aankomende zaterdag 14 april is het laatste toernooi van dit seizoen!

 

Wie wint het goed en wie wordt er Nederlands Kampioen?

Iedereen kan meedoen, jong en oud, nieuw of ervaren. De hele week wordt er geoefend voor het toernooi. Zorg dus dat je jouw les(sen) niet mist!

 

Daag jezelf uit en doe mee!


Ons nieuwe programma : Warrior Krav

Op dinsdag 3 april starten we met ons lang verwachtte nieuwe programma WARRIOR KRAV. 

Speciaal voor volwassenen vanaf 16 jaar!

 

Een intensieve en inspirerende workout voor iedereen die op een praktische en doeltreffende manier wil leren zichzelf te verdedigen. 

 

Get Fit, Go Home Safe!

 

 

 

 

Zorg dat je er als eerste bij bent en profiteer van onze speciale actie tarieven !


Examens Maart 2018

Op 23 en 24 maart zijn er weer examens. De Kids en de Volwassenen hebben hiervoor 3 zwarte en 1 rode streep nodig. Controleer de strepen op je aanwezigheidskaart en kom eventueel deze weken nog een les inhalen. Zo ben je goed voorbereid op het komende examen en weet je zeker dat je binnenkort die nieuwe band mag dragen. 

 

Klik hier voor een overzicht van de examenindeling


Agenda eind maart - begin april


Vakantie rooster

Van  26 februari tot 3 maart werkt M.O. Martial Arts volgens een vakantie rooster op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Kijk goed naar de indeling! De dagen en tijden kunnen anders zijn dan je gewend bent. We zijn op maandag en donderdag gesloten en de beginners en gevorderden kids lessen op woensdag zijn van tijd gewisseld. 

 

We wensen iedereen een hele fijne vakantie!


Lesuitval door certificering KRav maga

Van donderdag 15 tot zondag 18 februari reist het gehele instructeursteam van M.O. Martial Arts af naar Lissabon, Portugal om zich te certificeren voor het zelfverdedigingsprogramma WARRIOR KRAV MAGA.

 

Er staat de instructeurs een intensief trainingsweekend te wachten waarin veel nieuwe skills worden aangeleerd en getraind. 

 

Aan dit zelfverdedigingsprogramma kun je vanaf het voorjaar ook als student van M.O. Martial Arts meedoen, aangezien we dan wekelijks in het rooster lessen KRAV MAGA zullen organiseren. Houdt dit dus goed in de gaten!

 

In verband met de afwezigheid van het instructeursteam komen alle lessen op de volgende dagen te vervallen:

 

-Donderdag 15 februari

-Vrijdag 16 februari

-Zaterdag 17 februari

 

Gemiste lessen mogen altijd in andere lesweken worden ingehaald.

 

 


Examens januari

Op 26 - 27 - 28 januari zijn er weer examens. De Kids en de Volwassenen hebben hiervoor 3 zwarte en 1 rode streep nodig. Controleer de strepen op je aanwezigheidskaart en kom eventueel deze weken nog een les inhalen. Zo ben je goed voorbereid op het komende examen en weet je zeker dat je binnenkort die nieuwe band mag dragen. 


Kerstvakantie & Nieuwjaarsborrel

Het is kerstvakantie en dus is ook M.O. Martial Arts 2 weken gesloten. Dit geeft ons de tijd om de nodige dingen aan te passen in de school zodat we het nieuwe jaar sterk kunnen beginnen. Graag nodigen we al ons leden en hun ouders uit om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden op zaterdag 6 januari van 16.00 tot 18.00. 

Op die dag presenteren we ook officieel deze nieuwe website en de promotiefilms die we hebben gemaakt naar aanleiding van de Filmdag. 

M.O. Martial Arts organiseert een Parents Night Out. Studenten tussen de 7 en 12 jaar  kunnen komen griezelen bij de leukste Halloween party van Rotterdam. Voor ouders een perfect moment om even rustig te kunnen ontspannen.

Als een student een vriend of vriendin introduceert, griezelen ze samen gratis. De introducé dient een volledig ingevuld en getekend introducé formulier in te leveren.  Deze is te verkrijgen bij de balie.

 

Meld je snel aan! Het aantal plaatsen is beperkt