Examens januari

Op 26 - 27 - 28 januari zijn er weer examens. De Kids en de Volwassenen hebben hiervoor 3 zwarte en 1 rode streep nodig. Controleer de strepen op je aanwezigheidskaart en kom eventueel deze weken nog een les inhalen. Zo ben je goed voorbereid op het komende examen en weet je zeker dat je binnenkort die nieuwe band mag dragen. De examen roosters vind je hier. 


Kerstvakantie & Nieuwjaarsborrel

Het is kerstvakantie en dus is ook M.O. Martial Arts 2 weken gesloten. Dit geeft ons de tijd om de nodige dingen aan te passen in de school zodat we het nieuwe jaar sterk kunnen beginnen. Graag nodigen we al ons leden en hun ouders uit om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden op zaterdag 6 januari van 16.00 tot 18.00. 

Op die dag presenteren we ook officieel deze nieuwe website en de promotiefilms die we hebben gemaakt naar aanleiding van de Filmdag. 

M.O. Martial Arts organiseert een Parents Night Out. Studenten tussen de 7 en 12 jaar  kunnen komen griezelen bij de leukste Halloween party van Rotterdam. Voor ouders een perfect moment om even rustig te kunnen ontspannen.

Als een student een vriend of vriendin introduceert, griezelen ze samen gratis. De introducé dient een volledig ingevuld en getekend introducé formulier in te leveren.  Deze is te verkrijgen bij de balie.

 

Meld je snel aan! Het aantal plaatsen is beperkt