Bij M.O. Martial Arts geloven wij dat iedereen die lid wordt ook graag wil komen sporten. Maar soms loopt de dag anders dan je had verwacht. Dan is het goed dat je bij M.O. Martial Arts niet vastzit aan een vaste les op een vaste dag. Je betaald voor het aantal keer per week dat je wilt komen trainen en bent vervolgens vrij om te kiezen naar welke les je komt, elke week opnieuw! Tot vier keer in de week kun je bij ons in de ochtend terecht voor een knallend begin van je dag en elke avond zijn er lessen voor beginners en gevorderden en speciale lessen om beter te leren sparren of je te verdiepen in de beheersing van traditionele wapens.

 

DSC_0020De Tigers en Taekwondo Kids kunnen bij ons elke doordeweekse dag terecht dus er is altijd wel een groep die bij jouw rooster past! En terwijl de Tigers en de Kids aan het trainen zijn kunnen ouders in de zaal hun kind steunen en zien hoe de instructeurs de kernwaarden van Taekwondo aan de kinderen leren. Of, je geniet van de rust in de ontvangstruimte met gratis Wifi. Wij maken het u gemakkelijk om het beste uit uw kind te halen!

 

 

 

 

Elke dag op verschillende momenten terecht kunnen voor training onder begeleiding van goed opgeleide instructeurs. Dat is hoe M.O. Martial Arts het jou zo makkelijk mogelijk maakt om jouw doelen te behalen.

Klik hier voor ons lesrooster.