Het gaat goed met de school! We groeien in kwantiteit en kwaliteit en om dit te vieren organiseren we een spectaculair evenement voor al onze leden met twee zeer inspirerende internationale gasten.

Dit evenement vind plaats in de school aan de Vijverhofstraat op zaterdag 11 en zondag 12 februari. De gasten die M.O. Martial Arts heeft uitgenodigd zijn topinstructeurs Mr. Povill en Mr. Hudtwalcker uit Spanje. Zij zijn werkzaam bij MAC Songahm en geven les in een van de grote Martial Arts scholen van Ms. Busca. Bovendien zijn beide heren een belangrijk onderdeel van het MAC Demo Team, het team dat afgelopen jaar kampioen werd van heel Europa. Daarnaast is dit Demo Team tweede geworden op de Wereld Kampioenschappen in Amerika. Met zoveel skills in onze school op 11 en 12 februari is dit een niet te missen evenement!

Zaterdag 11 februari kom je alles te weten over de verschillende disciplines die horen bij een Martial Arts Demo en trainen de gastinstructeurs de studenten op het geven van een goede Extreme Martial Arts Show. Er wordt getraind in open-hand performance, met nunchucks en met kama’s. Het seminar duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

Zondag 12 februari worden de technieken van de zaterdag gebruikt ter inspiratie en wordt er getraind op samenwerken, de beste timing vinden en nog veel meer performance aspecten. Het seminar duurt van 12.00 tot 15.00 uur en is een energieke afsluiting van dit SUPERweekend!

Als blijk van waardering voor de geweldige inzet van onze leden en hun ouders neemt M.O. Martial Arts een groot deel van de kosten voor haar rekening. Hierdoor kunnen we de seminars aanbieden voor een zeer scherpe actieprijs.

Prijzen:
De prijzen gelden voor het hele weekend. Je kunt dus 2 dagen meedoen!

Master Club-leden                                        : € 35,=

Leadership-leden                                           : € 25,=

Legacy-leden                                                   : € 15,=

Korting deelnemers European Camp        : € 5,=

 

Het trainingsrooster dit weekend ziet er als volgt uit:

Zaterdag:

10.15 – 11.00 Legacy

11-11.45  Zwarte Banden

12.00 – 18.00 Seminars met Mr. Povill en Mr. Hudtwalcker

 

Zondag

12.00 – 15.00 Seminars met Mr. Povill en Mr. Hudtwalcker