Op deze pagina vind je de foto verslagen van de activiteiten van M.O. Martial Arts. Deze foto’s zijn gemaakt tijdens trainingsweekenden, examens, European Leadership Camps en ook tijdens reguliere lessen. Hier krijg je een indruk hoe verschillende mensen Songahm Taekwondo beoefenen.
Hou deze pagina in de gaten voor meer updates en beeld verslagen van Songahm Taekwondo.

Veel van de foto’s kun je trouwens in hogere kwaliteit ook terugvinden op onze facebook pagina: www.facebook.com/MOMartialArts

Home » Foto pagina

Inauguratie M.O. Martial Arts

Op 2 november hebben we officieel de school aan de Vijverhofstraat 82 in Rotterdam in gebruik genomen. De school is geinaugureerd door Sr. Master Rick Abair en Professor Pedro Tanger.

Songahm Vision Tour

In april 2011 kwam er voor het eerst een Grootmeester naar Europa. Grootmeester Soon Ho Lee kwam samen met toekomstig Grootmeester In Ho Lee naar Portugal. Zie hier een paar foto's van dit evenement.

European Leadership Camp - voorgaande jaren

Elk jaar komen de Europese Songahm Taekwondo beoefenaars bij elkaar om van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen. Ieder jaar komen er een aantal Meesters uit de Verenigde Staten naar het kamp om de instructeurs de nieuwste (les)technieken te leren.

Lustrumevent 2012

Op 7 juli vierden wij gezamenlijk het 5-jarige bestaan van Songahm Taekwondo in Nederland. Een middag vol examens, demonstraties en competitie was het resultaat.